Blijf je nek uitsteken voor nieuwe concepten in je datacenter

Vorig week waren we in Ede bij BIT op bezoek. CTO Alex Bik nam ons mee naar datacenter BIT-1, wat onlangs compleet is gerenoveerd. Tijdens het renoveren is het ook als proeftuin gebruikt, voor de plannen van een nieuw te bouwen datacenter.

In de video neemt Bik ons mee langs de koeling-highlights van de ruimte. Hij denkt dat het belangrijk is om vooral kritisch te blijven kijken naar het stroomverbruik van alle onderdelen in een datacenter. Bijvoorbeeld waar nog op kan worden bespaard. Daarbij moeten iedereen vooral zijn nek blijven durven uitsteken. “Niet alleen maar achter de meute blijven aanhollen en de gebaande paden bewandelen. Maar ook gewoon eens nieuwe concepten proberen en kijken wat je daar uit kan halen.”

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.