Dan was er iets met karten van het weekend

ispkart2016-limit640400Voor wie het is ontgaan: zaterdag is in Utrecht was weer een van jaarlijkse sector uitjes. Karten, dus veel herrie, de geur van verbrande banden op de baan. Binnen overheerste de geur van stroopwafels, nacho, patat en later nog pizza.

Ook voor een niet rijder was het direct al duidelijk: de verschillen tussen de teams zijn enorm. Teams met eigen overalls vallen direct op, nog meer valt het op als je ziet hoe zij opereren. Daar maakte de persoon en de rol van teamleider het verschil. Die personen zorgden voor een groot verschil met de gelegenheidsteams, die verder in fanatisme weinig onderdeden voor de rest.

Tot laat in de middag waren er geen noemenswaardige incidenten te melden, gelukkig maar. Op dat punt zal een aantal rijders en teams aan de bel trekken: ja ho eens, er was wel wat mis! Inderdaad, het viel enkele keren op dat de veiligheidsgordels tijdens de wissels roet in het eten gooiden. Pure pech natuurlijk en flink balen, maar gelukkig is dat geen incident waarvoor de organisatie of rijders zich moeten schamen. Wat niet helemaal duidelijk werd – het was vanaf de brug ook niet te zien – was hoe het nou zat met de losgeschoten helm. Opheldering daarover is welkom. Voor de rest is ons maar een punt opgevallen: voor zo’n grote groep werd er erg weinig getwitterd, we zien bij andere events veel hogere Twitterproductie. Het kan er mee te maken hebben dat vanuit de kart twitteren niet was toegestaan, we zullen dat nog eens navragen.

Voor de uitslag en dergelijke verwijzen we naar de site van de organisatie. We sluiten af met de obligate foto collage, volledig gemaakt met zelf geschoten foto’s.
ispkart2016

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.