Datacenter Summit 2018 in het teken van echte veranderingen en serieuze vraagstukken

In het hoogste bouwwerk van Nederland heeft ChannelConnect afgelopen april zijn ChannelConnect Datacenter Summit 2018 georganiseerd. Alticom, uitbater van de bekende zendmast bij Lopik, stelde daarvoor de unieke vergaderruimte op grote hoogte ter beschikking. Zes datacenters, een leverancier van connectiviteit en twee vertegenwoordigers van belangrijke kennisplatforms spreken tijdens de ronde tafel vrijuit over onderwerpen die de sector aangaan.

In tegenstelling tot vorige edities is dit jaar bij de selectie gelet op een optimale mix van spelers met een Nederlandse footprint. Tweede belangrijke verschil is de bredere scope. Zo is DCSpine als vertegenwoordiger van connectiviteit present, evenals de brancheverengingen Nederland ICT en Green IT Amsterdam.

State of the art of proven technology

De ontmoeting trapt af met een bespreking over techniek. Want waar kiest het datacenter van nu voor: state of the art, of bewezen technologie? En is dat uit overtuiging, of omdat de klanten er specifiek om vragen? Hoe verhoudt dat zich met de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de faciliteiten?

(Het verslag van de Channel Connect Datacenter Summitis te lezen in het Datacenter & Clouddossier 2018)

 

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.