De 3 eindejaars vragen van ISP Today voor Larik-Jan Verschuren-Parchomov, Fundaments

Traditiegetrouw laat ISP Today aan het eind van het jaar de markt, de lezers, de kenners aan het woord. Dit jaar een willekeurig gekozen groep drie vragen voorgelegd. Deze keer de reactie van Larik-Jan Verschuren-Parchomov, CEO van Fundaments, de IaaS provider uit Endschede.

[1] wat heeft jou zakelijk het meest verwonderd dit jaar (dat mag zowel positief als negatief zijn)?
De uitwerking van AVG/GDPR: dit is ingezet als marketing middel, er zijn heel veel tools ontwikkeld, maar ook: implementatieverschillen op het gebied van readyness (van 0 tot compleet).

[2] was er een bijeenkomst dit jaar die indruk heeft gemaakt, zo ja welke en waarom ?
VMworld, specifiek de keynote op dag 2 van Martha Lane Fox: een fantastisch verhaal van impact van technische ontwikkeling en de wereld waarin deze wordt toegepast.

[3] wat staat er voor 2019 hoog op je agenda?
De organisatie naar een hoger niveau tillen: zorgen in de wereld van cloud(aanbieders) er zorg wordt gedragen voor de beste oplossing voor de gebruiker in alle facetten: techniek, beschikbaarheid (=security/backup recoverystrategie) en gebruikgemak.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.