Dienstmededeling: ISPtoday op buitenlandse beurzen en congressen

isptoday_overDeze week zijn er in Europa twee activiteiten die voor Nederlandse leveranciers van hosting- en datacenterdiensten interessant kunnen zijn. In België vindt de grootste beurs van het land plaats, gericht op alle landstreken. Bedoeling is de Belgische ondernemers wegwijs te maken in de wereld van Cloud Computing & Datacenters. Sellair, eigenaar van ISPtoday, is mediapartner van dit event en zal achteraf verslag doen van deze bijeenkomst, waar ook bezoekers en exposanten met een Nederlandse footprint worden verwacht.

In Berlijn vindt dan weer het CSA EMEA congres plaats. Hier wordt meerdere dagen gesproken over “everything cloud” door de grootste internationale organisatie van aanbieders en gebruikers van cloud. Op de agenda staan uiteenlopende zaken als politiek en beleid, legal, strategie en gelukkig ook praktische cases. Met name door de recente ontwikkelingen rond Safe Harbor is de verwachting dat een groot deel van de Amerikaanse partijen de inmiddels door Microsoft ingeslagen weg zal willen bediscussiëren. Van het event in Berlijn zal ISPtoday eveneens verslag doen.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.