EcoRacks staat voor focus op de regionale klant en duurzaamheid

Weinigen weten dat in Eindhoven een modern datacenter staat dat op bijzondere wijze invulling geeft aan het begrip State of the Art. Lizette van Broekhoven en Willem Jan Withagen van EcoRacks leggen uit wat hun datacenter uniek maakt.

Regionaal en duurzaamheid

“Om te weten wat EcoRacks een uniek datacenter maakt moet je weten dat we elk meer dan twintig jaar in de sector actief zijn. We hebben daarmee aanzienlijk meer ervaring dan veel van de andere aanbieders,” zegt Withagen. Met die ervaring zijn ze bewust een datacenter in Eindhoven gestart dat een sterke focus op de regio heeft. “We zien dat er in deze regio een sterke vraag is naar een datacenter dat om de hoek ligt en niet van een grote aanbieder is, want dat wordt geassocieerd met een afstandelijke klantbenadering.” Voor die vraag wil EcoRacks het antwoord zijn en combineert dat met veel nadruk op verduurzaming.

(Het hele interview met Ecoracks is te lezen in het Datacenter & Clouddossier 2018)

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.