Het Rittal compartimentenrack – het juiste antwoord op de nieuwe marktvraag

Wie op zoek is naar serverracks zal daarbij al snel denken aan Rittal. In het uitgebreide portfolio is onder andere het compartimentenrack opgenomen. André Hiddink, product manager bij Rittal legt uit waarom dit model het antwoord is op een veranderende marktbehoefte en inspeelt op belangrijke regelgeving.

Klanten met minder HE als trend

Er zijn volgens Hiddink twee trends als we kijken naar serverracks in colocation datacenters. “De eerste is dat colo datacenters moeten schipperen met de ruimte. Voorheen was dat primair efficiënt omgaan met de vloerruimte, nu zie je dat ook op rackniveau alles wordt gedaan om zoveel mogelijk rendement uit de beschikbare ruimte te krijgen.” De tweede trend lijkt daar haaks op te staan. Het aantal gebruikers dat minder HE nodig heeft neemt toe.

(Het hele interview met Rittal is te lezen in het Datacenter & Clouddossier 2018)

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.