Hoort dit bij ISPtoday?

isptoday_overDe redactie mailbox van ISPtoday wordt door veel bedrijven gebruikt om introducties of verbeteringen van producten en diensten bekend te maken. In toenemende mate zien we ook dat de redactie vooraf op de hoogte wordt gesteld van activiteiten. In beide gevallen zijn we daar absoluut over te spreken. Enige voorwaarde die we voor deze fanmmail hanteren: de relevantie voor de lezers. Dus bloedserieuze meldingen over gadgets die echt niets te zoeken hebben op een werk- of datacentervloer worden verwijderd. Sommige hardleerse PR bureaus hebben we hierom zelfs verboden nog contact met ons op te nemen. Gelukkig zijn dat wel de uitzonderingen.

Tussen 100% zeker weten dat het relevant is en 100% complete onzin zit een groot gebied. Dus met grote regelmaat stellen we ons de vraag: hoort deze melding bij ISPtoday thuis? Een voorbeeld daarvan is het onderstaande persbericht:

t.a.v. de redactie

Persbericht – 2015-11-02
Informatiebijeenkomst over mogelijke ISO-norm voor web accessibility (digitale toegankelijkheid)

NEN organiseert op 26 november een informatiebijeenkomst over de voorgenomen ontwikkeling van een norm voor digitale toegankelijkheid (web accessibility). Naar aanleiding van deze bijeenkomst wordt het verdere normontwikkelingstraject ingezet. Belanghebbenden en geïnteresseerden kunnen zich voor 20 november aanmelden bij NEN.

Het bericht is ook te vinden via de volgende link: bit.ly/1XJHfhj

Na enig wikken en wegen hebben we dus besloten dit bericht wél over te nemen en we doen dat om twee redenen: de eerste is dat nog steeds sprake is van overloop tussen de sectoren: hosting en websites bouwen. Tweede punt: de kans dat een hoster websitebouwers als klant heeft is erg groot. Hij kan zijn klanten van het bericht op de hoogte brengen. Service naar de klant toe, mede mogelijk gemaakt door ISPtoday.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.