Kannegieter en Leviton – voor elke vraag de beste oplossing

Kannegieter kan bogen op een trackrecord van 60 jaar en grote naamsbekendheid in de markt als distributeur van databekabeling, netwerkapparatuur en slimme distributieoplossingen. Samen met Jeroen Loonstra van Leviton spraken Operational Director Edwin van Ommen en Inside Sales medewerker Johan Jacobsen van Kannegieter over relevante ontwikkelingen voor datacenters en de samenwerking tussen leverancier en distributeur.

Samenwerking

“Leviton maakt onderscheidt naar gebruik en omvang bij datacenters, maar we zijn overal aanwezig. We leveren niet rechtstreeks, maar maken in Nederland gebruik van een partij als Kannegieter wat op zijn beurt weer aan de installateurs of system integrators levert.” zegt Loonstra. Hij maakt daarbij direct duidelijk dat Kannegieter niet zomaar een distributeur is. Leviton is sinds 2015 eigenaar van Brand-Rex en daarmee deed Kannegieter sinds 1972 al zaken. Van Ommen: “In die tijd leverden wij Brand-Rex bekabeling aan Fokker en later aan IBM. Datacenters zijn een voorbeeld van een markt die voor ons allebei ook zeer belangrijk is en waar we goed vertegenwoordigd zijn.”

(Het hele interview met Kannegieter en Leviton is te lezen in het Datacenter & Clouddossier 2018)

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.