Wat vonden we van deze HostingCon? – De eerste reacties

Een week na HostingCon Europe voorbij was hebben we een aantal standhouders gevraagd:
“wat vonden we van deze HostingCon”. De eerste reacties zijn inmiddels binnen.

fortytwo_400x400Fortytwo levert netwerk en security diensten aan hostingbedrijven en HostingCon Europe sluit met haar doelgroep dan ook perfect hier op aan. Het event zet Amsterdam op de kaart als een centrale internet-hub, er waren interessante sessies en er was een fatsoenlijke opkomst. De netwerkgelegenheden tijdens beide dagen waren een groot succes. Voor ons is HostingCon een goede manier om met oude bekenden en nieuwe mensen te verbinden.

 

phoenixnap_400x400Voor PhoenixNAP is HostingCon Europe 2015 een geslaagd event geweest. We hadden een grote beurstand en namen deel aan een aantal sessies.Op beide hebben we positieve reacties gekregen.
Buiten de conferentie zelf waren er ontzettend veel mogelijkheden voor interactie met collega’s uit de branche en klanten. De door PhoenixNAP en EvoSwitch gezamenlijk gehouden Bar-Crawl in Amsterdam was wederom geweldig! TheWHIR aan het einde van HostingCon event bij Delirium was ook goed bezocht en gaf iedereen veel netwerk mogelijkheden in een ontspannen sfeer.
Het feit dat Penton nu reeds aankondigt in 2016 weer met HostinCon naar Amsterdam terug te keren, is voor de ICT in Nederland goed en belangrijk nieuws. Wij zijn erg benieuwd wat wij in 2016 van deze conferentie mogen verwachten.

 

rahi-europe_400x400Rahi Sytems was dit jaar voor het eerst aanwezig op Hostingcon met als doel om Nederland kennis te laten maken met ons. Ik denk dat we daarin prima geslaagd zijn. Je merkt dat er een enorme vraag is voor een Data Centre Solution Provider als Rahi Systems. Hostingcon bracht goede contacten, interessante keynotes en enorm veel vertrouwen.

 

logo_threadstoneVoor ons is de HostingCon zeer succesvol geweest. Er is veel interesse getoond in de propositie van ThreadStone waarmee we de klantomgevingen van hosters veiliger kunnen maken, de abuse kunnen verminderen en bovendien een voor alle partijen gezonde businesscase kunnen maken. We hebben behoorlijk wat gesprekken kunnen voeren en de kwaliteit van deze gesprekken was ronduit hoog. Wij verwachten dan ook veel van de verdere opvolging.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.