10e ISP Kartcompetitie drukste ooit

Afgelopen zaterdag 31 maart werd in Huizen de tiende ISP Kartcompetitie georganiseerd. Met een opkomst van ruim 900 mensen was deze editie volgens de organisatie de drukste ooit. ISP Today nam een uitgebreid kijkje.

Gathering of friends
Bij bezoekers staat de kartcompetitie bekend om de ongedwongen en relaxte sfeer. De meesten kijken uit naar het evenement en ervaren de dag als een gathering of friends. En dat was zaterdag zeker te merken. Veel oude bekenden uit de ISP sector, maar ook veel nieuwe gezichten ontmoetten elkaar.

Ballonvaart
De endurance race ging om 13:00 van start en duurde zo’n 3,5 uur. De vijf beste teams van beide banen streden daarna in een finalerace om de podiumplekken. Op de derde eindigde het team van KPN Wholesale en de tweede plek werd door het team van SpeakUp ingenomen. Schuberg Philis veroverde net als vorig jaar de eerste plek en was daarmee de winnaar van de 10e Quanza ISP Kartcompetitie. Zij ontvingen van hoofdsponsor Quanza Engineering en Cisco een ballonvaart voor het hele team.

Veel iPads
Tijdens het racen was het bij de verschillende sponsoractiviteiten goed druk. Vooral de 70’s bar van Shuberg Philis en de radiografisch bestuurbare racebaan van LeaseWeb vielen bij de bezoekers in de smaak. Er waren veel iPads te winnen, die via de prijsuitreiking aan het eind van de dag hun weg vonden naar de winnaars van de sponsoractiviteiten. Peter Popma (SIDN) won de toch wel heel bijzondere prijs, uitgereikt door Atrato IP Networks: hij mag samen met nog iemand 5 dagen op reis naar de PoP-locatie in Seattle.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde tiende editie en is van plan de ISP Kartcompetitie ook volgend jaar weer te organiseren.


Foto’s & Video’s
Foto’s van het evenement zijn te vinden op de Facebook-pagina en de komende dagen verschijnen er filmpjes op het Youtube-kanaal van de ISP Kartcompetitie.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.