2017 volgens ISP Today

Ook de afgelopen 360 dagen heeft ISP Today het nieuws voor de sector op de voet gevolgd. Dat heeft geleid tot ruim 200 artikelen. Daarin zijn onder andere beschreven de stand van zaken op de Nederlandse markt voor hosting- en registrardiensten, de ontwikkelingen in het datacenterlandschap en de trends in de buurlanden en nog verder van huis.

Het is te veel om nog eens op te sommen. Deze illustratie geeft in een oogopslag weer wat er speelde.

De woordwolk is opgebouwd uit de titels van alle gepubliceerde artikelen en de gehanteerde tags. De oplettende lezer zal opmerken dat bepaalde begrippen kleiner worden weergegeven terwijl ze regelmatig zijn gehanteerd. Dat komt omdat niet alle begrippen ook zijn getagd.

Desondanks durven we te stellen dat iedereen die werkzaam is in de sector of aan de sector levert op de hoogte moet zijn van deze begrippen om te begrijpen wat er speelde in 2017. Welk deel van deze begrippen ook in 2018 top-of-mind zal zijn weten we over ongeveer 365 dagen.

Een prettige en veilige jaarwisseling en tot 2018!

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.