Bedankt voor jullie bijdragen in 2012!

De kerstdagen en de jaarwisseling staan voor de deur! Een mooi moment om terug te blikken op het tweede jaar van ISP Today. Het afgelopen jaar heb ik als niet-ISP’er en communitymanager van de website, nog meer mensen binnen de sector mogen ontmoeten en mijn netwerk nog groter zien groeien. Ik blijf het leuk vinden om de bedrijven te leren kennen en vooral contact te onderhouden met de mensen in de sector .

Bedankt!
Iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het platform, wil ik hiervoor ontzettend bedanken! Met bijna 90.000 pageviews, ruim 28.000 videoweergaven en 824 volgers op Twitter hebben er met z’n allen voor gezorgd dat ISP Today een vaste schare lezers heeft en nieuws, achtergronden en opinie met relevantie brengt. Een kwalitatief thuis voor het delen van kennis en kennissen binnen de service provider community!

2013
In het nieuwe jaar willen we de frequentie en het bereik van het platform nog verder vergroten. Door inhoudelijk sterk te blijven, het inzetten van onze geformaliseerde video-formats, willen we meer bezoekers verwelkomen en nieuwe partners aantrekken. Op die manier willen we de continuïteit borgen en de toekomst van de website veilig stellen.

Community
En over de community gesproken… ook in 2013 komen de belangrijkste bijdragen natuurlijk uit de community zelf. Schrijf en discussieer mee! Jullie input is erg welkom. Wat missen we nog? Wie missen we nog? Hoe kunnen we de relevantie vergroten? Met wie zouden we kunnen/moeten samenwerken?

Feestdagen
In verband met de feestdagen zijn we van 24 december 2012 tot en met 1 januari 2013 gesloten. Tijdens deze dagen verschijnen er geen artikelen op ISP Today. In de eerste week van 2013 brengen we een serie eindejaars-artikelen, net als afgelopen week. Daarin wordt door verschillende mensen op belangrijke onderwerpen terug- en vooruitgeblikt.

Namens het hele redactieteam van ISP Today wens ik iedereen fijne kerstdagen en een heel goed 2013!Thijs Aardema is communitymanager van ISP Today. Sinds april 2011 is hij actief aan de slag gegaan met het platform en het uitbouwen van de community. ISP Today biedt een breder platform voor ISP Professionals in Nederland, waarbij met name de mensen daarachter centraal staan.