‘Benieuwd naar nieuwe mogelijkheden rondom gTLD’s’

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=1DHuwSI8p5k&w=630&rel=0]

Op woensdag 28 augustus 2013 organiseerde ISP Connect in samenwerking met Webhostingtalk.nl een barbecue voor al hun relaties in de hostingsector. ISP Today sprak met Ben Reuss over veranderingen rondom domeinnamen. We vroegen hem wat het eerste in hem opkomt als hij aan de Nederlandse hostingsector denkt.

Reuss vindt de hostingsector in Nederland uitdagend. Hij ziet een doorlopende concurrentie tussen de verschillende marktleiders. “Ik verwacht dat het zakendoen met de Nederlandse hostingsector in de komende jaren interessant zal blijven.”

Als belangrijkste verandering ziet hij de veranderingen rondom domeinnamen, met de komst van de nieuwe gTLD’s. “Wij zijn heel benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden die deze extensies met zich meebrengen.” Verder geeft hij aan dat hij ziet dat hostingklanten op dit moment de exacte lanceerdatum en prijstelling van de eerste shift gTLD’s afwachten.

Hij rondt de video af door te vertellen over de veranderingen rondom SSL. “Iedereen wil laten zien dat hun website en domein veilig en betrouwbaar is. Het implementeren van SSL wordt de komende tijd steeds meer standaard.”

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.