De .nl toekomst

Afgelopen donderdag 19 mei hield SIDN haar jaarlijkse relatiedag in het stadion van FC Utrecht. “Ik ben benieuwd waar het eindigt met het .nl-domein,” vertelt Michiel Henneke, marketing manager bij SIDN.

Op het netwerkevent is het een drukte van belang. “We hebben dit jaar recordopkomst van 200 registrars,” reageert Henneke verheugd. Overal zijn mensen met elkaar in gesprek of ze luisteren aandachtig naar de sprekers van de verschillende presentaties. Tijdens de plenaire middagsessie onthult Henneke het nieuwe SIDN registrar-logo en wordt het eerste exemplaar van  het magazine ‘25 jaar .nl’ uitgereikt aan Jan Karel Lenstra (Centrum Wiskunde & Informatica) en Ted Lindgreen (oud-oprichter SIDN).

“Nederland internetland draait als nooit tevoren. En waar het eindigt ja wie weet, maar voorlopig denk ik dat .nl en daarmee de hele Nederlandse internetbranche een hele mooie toekomst tegemoet gaan.”

Reactie van deelnemer Erik Logtenberg:

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.