Dienstmededeling: HostingCon San Diego

HC2015-630405Van 26 tot 29 juli vindt in San Diego, Californië HostingCon Global plaats. Een event dat ook dit jaar weer veel bezoekers zal trekken, mede door een rijk en gevarieerd programma.

ISPtoday heeft een aantal van de Nederlandse bezoekers aan dit event gevraagd verslag te doen. Zo kunnen de thuisblijvers een goede indruk van de echte vak collega’s krijgen van deze beurs. Naar omvang is HostingCon Global een van de grootste beurzen voor de hostingsector op het Amerikaanse continent. Op dit moment zijn bezoekers van ruim 600 verschillende bedrijven en organisaties aangemeld.

Overigens verlopen de voorbereidingen voor HostingCon Europe, dat weer in Amsterdam wordt gehouden, en waarvan ISPtoday sales- en mediapartner is naar wens. Het aantal aanvragen voor kaarten, stands en sponsormogelijkheden neemt ondanks het feit dat het vakantie is de laatste weken gestaag toe.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.