Dienstmededeling: Sellair B.V. exclusief salespartner HostingCon Europe 2015

HC-Europe-2015-Overlay-Early-BirdHilversum 15 juni – Sellair B.V., uitgever van onder andere het Datacenter Dossier en ISPtoday heeft een overeenkomst gesloten met Penton, organisator van HostingCon Europe.

Doel van de overeenkomst is het Europese en Nederlandse bedrijven makkelijker te maken als sponsor of standhouder aan dit belangrijke event voor hostingbedrijven, dat van 22 tot 23 september in Amsterdam wordt gehouden, deel te nemen. Het ontbreken van tijdsverschil en de mogelijkheid in de eigen taal over de mogelijkheden te worden geïnformeerd zal bijdragen de 2015 editie van deze vakbeurs tot een succes te maken.

Sellair B.V. zal de komende periode contact opnemen met bestaande relaties om de mogelijkheden te bespreken. Partijen die geïnteresseerd zijn kunnen nu reeds contact opnemen: Hostingcon@Sellair.nl of 035- 642 3000

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.