Doe mee aan onze zomerse vraag!

Het is vakantietijd dus tijd voor een zomerse vraag! Met het EK en de Tour de France achter ons, zijn inmiddels de Olympische Spelen in volle gang. Honderden sporters die zich deze weken in Londen willen bewijzen.

Vanuit deze gedachte kwam bij ons de vraag op: “Wat is volgens jou het belangrijkste onderwerp waar de sector de komende maanden mee te maken krijgt, moet oppakken en waar ze zich mee zal moeten bewijzen? Waarom denk je dat? En hoe kan de sector hier mee aan de slag?”

Naast deze vraag mogen er ook virtuele medailles worden uitgedeeld, aan een plan, persoon of organisatie. Dus onze vervolg vraag was: “Welk plan, persoon of organisatie (actief in de Nederlandse ISP-sector) is al met dit onderwerp bezig en zou je daarom een gouden/zilveren/bronzen medaille willen geven? En waarom?”

We hebben al verschillende reacties gekregen. In de maand augustus publiceren we op onregelmatige basis en per reactie een artikel. Reageer ook op onze zomerse vraag! Stuur je reactie, met auteursomschrijving en –foto naar redactie@isptoday.nl


Thijs Aardema is communitymanager van ISP Today. Sinds april 2011 is hij actief aan de slag gegaan met deze website en het uitbouwen van de community. De site biedt een breder platform voor ISP Professionals in Nederland, waarbij met name opinie, verdieping en de mensen werkzaam in de sector centraal staan.