Edwin winnaar NK Serverwerpen 2012

Op donderdag 13 september organiseerde de Dutch Hosting Provider Association (DHPA) voor de tweede maal de Techday 2012. Met natuurlijk het vaste onderdeel: NK Serverwerpen. ISP Today was er bij met camera en microfoon.

De DHPA Techday vond dit keer in Delft plaats, waar zo’n 350 mensen bij elkaar kwamen. Tijdens de ‘break-out sessies’ en bij de stands van leveranciers en sponsoren werd dan ook veel informatie uitgewisseld. Volgende week blikken we daarom terug met een aantal video-interviews.

Het NK Serverwerpen was tussen de serieuze keynotes door de welkome afwisseling. De buitenactiviteit was voorzien van een speciale groene strook, waarop de gegooide servers lekker konden doorglijden. Na een eerste en tweede ronde, is in de finale Edwin ten Buuren (Previder) als winnaar uitgeroepen. Hij gooide 12,69 meter, won daarmee 100 dollar en heeft daarmee het record van vorig jaar (10,57 meter) verbroken.

Ook volgend jaar zullen de Techday en het NK Serverwerpen weer worden georganiseerd.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.