Een week voor HostingCon Europe start – tijd een eerste balans op te maken

Eu-HC2106-630415Over enkele dagen is het dan zo ver: de derde editie van HostingCon Europe. De voorbereidingen lopen nog op volle toeren en achter de schermen zal het flink aanpoten zijn alles op tijd in de PTA te krijgen. Kunnen we er nu al wat over zeggen? Ja, dat kan.

Te beginnen met de locatie: dat is dezelfde als vorige jaren en daar is niets mis mee en de aan deze plek gekoppelde catering is evenmin verkeerd.
Het hoofdprogramma: deze keer een iets andere indeling, maar het zou ook vreemd zijn als in de sector een thema jaren achtereen dezelfde hoeveelheid aandacht nodig heeft. Minder politiek en beleid. In ruil daarvoor wel de keynote van de hoogste politieman van het land. We zijn heel benieuwd hoe daar de zaal op gaat reageren en of het voor de niet-Nederlanders ook bijgewoond gaat worden. In ieder geval is het verhaal van Erik Akerboom per definitie anders dan van de andere keynote, Jamie Woodruff. En over buitenland gesproken: de thema de handel deels of geheel de landsgrens overhevelen is al vaker ter sprake gekomen. Vaak onder de noemer “ wat komt er kijken bij buitenlandse expansie”. Dit jaar kunnen we daar natuurlijk een andere invulling aan te geven, speciaal voor iedereen aan de andere kant van de Noordzee (of de Britse bedrijven dat ook zo zien).

Over het avond programma hoeft niets te worden gezegd, zo te zien wordt dat deze keer op dezelfde wijze ingevuld en de spelregels blijven ongewijzigd. Wat dan nog rest is de opkomst. De collega’s hebben daar al een tipje van de sluier opgelicht. Op basis van de registratie teller van afgelopen vrijdag kan zonder worden gezegd dat HostingCon EU in ieder geval serieus meer bezoekers te verwerken gaat krijgen dan vorig jaar. Dat is wel even handig om te weten, want bij de incheck zal het echt druk kunnen worden.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.