Eerste impressie Datacloud Monaco

DataCloudEurope-392-IMG_7230572416Zoals eerder gemeld is ISPtoday mediapartner van het Datacloud congres in Monaco. Het is een event dat kan rekenen op grote belangstelling. Tijdens de uitreiking van de Datacloud Awards 2015 op dinsdagavond waren naar schatting 600 personen aanwezig. Het zijn stuk voor stuk professionals, werkzaam voor bedrijven die clouddiensten mogelijk maken of die zelf leveren. Je komt er dus bedrijven tegen als Schneider Electric (tevens hoofdspsonsor), Equinix, maar ook financiers en brancheorganisaties als Eco. Dat er 55 verschillende landen vertegenwoordigd zijn zegt ook iets over het internationale karakter van dit event.

Voorafgaand aan het congres is er de award uitreiking, dat is een serieus en formeel gebeuren. Het beslaat weinig tijd, zodat de aanwezigen snel over kunnen gaan naar wat op elke beurs een prominente plek heeft: de netwerkborrel. Het terras van Le Meredien hotel leent zich daarvoor uitstekend.

De dag daarna is het congres gestart, waarbij een uiteenlopende onderwerpen op verschillende manieren worden besproken. Een blik op het programma laat zien hoe divers dat aanbod was.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.