Groei, samenwerking en veiligheid

Vorige week donderdag 13 oktober werd in Amsterdam de WorldHostingDays (WHD) gehouden, voor de Nederlands hostingsector. Een overzichtelijk event met de hele dag door presentaties en veel ruimte om te netwerken.

Ik sprak, als speciaal gast-verslaggever, met een aantal mensen en vroeg ze om voor de camera te reageren. Vandaag het eerste deel van mijn verslag, morgen deel twee.


Stroomlijn je organisatie

Ik sprak met Jonathan Wisler en Mark Quigley (Softlayer) over hun bedrijf en kijk op de Nederlandse ISP-sector.


Veiligheid op nummer 1

Met Paul van Brouwershaven (Networking4all) sneed ik het onderwerp beveiliging op het internet aan. Een onderwerp dat op dit moment natuurlijk een hot-issue is.


Samenwerken voor de juiste kennis

Ook ontmoette ik Manuel Bruggeman (KPN) en Peter Zonneveld (Greenclouds), die ik vroeg naar hun ervaring met het vinden van de specialisten met de juiste kennis.

Benieuwd naar de andere interviews? Bezoek ISP Today dan morgen weer! Dan onder andere mijn gesprek met Bertil Brendeke (Parallels) over de toekomst van ‘de cloud’ en samenwerking van de sector.


Suzanne Flinkenflögel is Marketing Manager van Byte Internet en was tijdens de WHD.local Amsterdam gast-verslaggever van ISP Today.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.