Het Datacenter Summit 2017

Iets meer dan een maand geleden werd door Sellair, de uitgever van ISP Today het Datacenter Summit 2017 gehouden. Uitvoering en regie van de dag was in handen van collega uitgave het Datacenter & Cloud Dossier, waarvan de print editie na de zomer zal verschijnen.

De halve dag stond in het teken van een open en leerzame discussie over de belangrijkste zaken die de sector treft. De sector bestaat uit meer dan alleen een handvol (internationale) concerns. Een aanzienlijk deel van de meer dan 100 datacenter locaties in Nederland is gewoon in handen van puur Nederlandse ondernemers met bedrijven tussen de 5 en de 100 werknemers. Er zijn ook datacenters op Nederlandse bodem die onderdeel zijn van bedrijven die op meerdere lagen in de IT sector opereren. In de groep die aan tafel zaten vertegenwoordigers van elke genoemde soorten datacenter exploitanten. Dat maakte de discussie uiterst interessant. Een samenvatting van het gesprek (zie illustratie) is verschenen in het vorige week uitgebrachte nummer van ChannelConnect, dat hier kan worden aangevraagd (en gratis is).

In de komende versie van het Datacenter & Cloud Dossier wordt uitgebreid teruggeblikt op deze bijzondere dag. De behandelde thema’s komen er vanzelfsprekend ook verder aan de orde.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.