i3D.net doet verslag vanaf hostingcon global (deel 3)

HC2015-630405Vandaag het derde en laatste verslag van Stijn Koster en het i3D.net team.

Omdat wij als Nederlanders altijd wat “te mopperen” moeten hebben; er ook wat puntjes van kritiek op HostingCon.

Zo oogt de opzet en de aankleding van de beurs wat sobertjes. De beursvloer gaat pas om 11:00 open en zijn de drankjes tijdens de borrels op de bon. Tevens zit er een groot verschil in de kaartjes waardoor je met de goedkopere toegangskaarten niet kan deelnemen aan kennissessies en presentaties. Ook de lunches zijn niet voor iedereen toegankelijk en zijn kwalitatief wat lager dan we gewend zijn in Europa.

Overigens zijn dit zaken die gebruikelijk zijn op Amerikaanse beurzen. Je zou dus kunnen zeggen dat de events in Europa van een wat luxere aard zijn. Deze noten van kritiek worden ruimschoots gecompenseerd door het niveau van de beursbezoekers en de standhouders. Tevens zijn de netwerkevents in de avonduren veel beter opgezet dan rondom beurzen in Europa. De locaties zijn luxe en de open bar kent geen limiet. Deze vormen daarmee een fantastische toevoeging aan het programma van Hostingcon Global.

(onderstaande collage is klikbaar voor meer foto’s)

HostingCon-impressie-Big923923

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.