Inschrijving Relined ISP Kartcompetitie geopend

Vlak voor het weekend kondigde de organisatie van de ISP Kartcompetitie aan dat de inschrijving voor de 13e editie van het evenement is geopend. De Relined ISP Kartcompetitie zal plaatsvinden op zaterdag 11 april 2015 bij de Kartfabrique in Utrecht. Nieuwe Platinum Sponsor is Dark Fiber carrier Relined uit Vianen, die zich voor de komende drie jaar aan het evenement verbindt en in die periode ook naamdrager van het evenement zal zijn.

Relined Fiber Network nieuwe Platinum Sponsor

Relined verhuurt onbelichte glasvezelverbindingen voor de zakelijke markt en is nauw betrokken bij de Nederlandse Internetsector. “We nemen al jaren deel aan de ISP Kartcompetitie en hebben het evenement elk jaar zien groeien,” vertelt Rick van Fucht, Manager Sales en Marketing bij Relined. “Om onze betrokkenheid bij de Relined ISP Kartcompetitie te vergroten, zijn we vanaf deze editie Platinum Sponsor. We hebben er zin in!”

Inschrijving geopend!

Sinds vrijdag is de inschrijving voor de Relined ISP Kartcompetitie 2015 geopend! “De kartrace bestaat ook dit jaar weer uit twee Endurance Races,” vertelt Dorien van Haren namens de organisatie. “Naast de kartrace is er natuurlijk weer van alles te beleven en is de Relined ISP Kartcompetitie daarmee hét social event waar de Nederlandse ISP-sector elkaar in informele setting ontmoet. Toegang kost € 30,- per persoon. De online inschrijving is tot en met vrijdag 10 april geopend. Inschrijven op de dag zelf is ook mogelijk, de toegang is dan € 40,- per deelnemer.”

Teams

“Meedoen aan de kartrace kan alleen in teamverband,” legt Van Haren uit. “Er is plek voor maximaal 40 teams, met elk 10 racers.” Van Haren roept op de raceregels te lezen en de teamcaptains zich bij haar aan te laten aanmelden. “De overige activiteiten en het social event zijn uiteraard zonder teamaanmelding te bezoeken en te beleven!”

Internetsector

Relined richt zich op verhuur van dark fiber verbindingen en is op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de internetsector. “De Nederlandse Internetsector ontwikkelt zich razendsnel en is met ruim 140.000 banen als derde mainport van groot economisch belang,” vertelt Van Fucht. “Naast Schiphol en de haven van Rotterdam zijn onze internetknooppunten, hostingbedrijven en datacentra niet meer weg te denken. Tijdens de Relined ISP Kartcompetitie willen we deze trend de komende jaren verder onder de aandacht brengen. We hopen op 11 april zoveel mogelijk mensen uit de sector te verwelkomen. We gaan voor een top editie!”

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.