IPv6 bij BIT

Op 27 mei organiseert BIT een IPv6 informatiebijeenkomst op hun kantoor in Ede. Met welk doel organiseren ze deze bijeenkomst? Wij vroegen het Teun Vink.

“Wij hebben IPv6 altijd al leuk en belangrijk gevonden,” legt Teun Vink uit. “Het blijkt dat klanten best wel geïnteresseerd zijn in IPv6, maar nog wat moeite hebben hoe ze er mee aan de slag moeten gaan. Met deze bijeenkomst willen wij ze daarbij helpen en richting geven aan de implementatie.”

In de video legt Vink uit wie er spreken op de bijeenkomst. Ook legt hij uit waarom hij denkt dat sommige bedrijven nog aarzelen. Verder nodigt hij iedereen voor de 27e uit. “Niet alleen onze klanten zijn welkom, maar alle geïnteresseerden kunnen zich voor de bijeenkomst inschrijven.”

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.