ISP Today op de OCP Regional Summit 2018

Vandaag en morgen is ISP Today aanwezig op de OCP Regional Summit 2018. Het event wordt voor de eerste keer in Amsterdam gehouden.

Een aantal exposanten heeft reeds aangekondigd met primeurs te komen. Dat zal allemaal OCP gerelateerd moeten zijn. Omdat OCP de standaarden herdefinieert waarmee datacenters voor telecomoperators, colo’s en hyperscalers worden gebouwd en geëxploiteerd zullen er dus bezoekers van in ieder geval te twee eerste groepen aanwezig zijn.

Van de hyperscalers zijn Facebook en Microsoft als exposanten en sprekers aanwezig. Het ligt voor de hand dat een groot deel van het programma later via YouTube valt terug te zien. Als er livestreams komen dan zal dat uiteraard direct worden doorgegeven.

De hashtag voor dit event is #OCPAmsterdam. Als je die volgt, samen met de reguliere twitterstroom van @ISPToday blijf je aardig op de hoogte van wat er hier getoond en besproken wordt.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.