ISP Today

Welkom op ISP Today, het platform voor de Internet Services Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit en er is ruimte voor achtergrond en opinie.

ISP Today wil weten wat er speelt speelt bij ISP’ers. De nieuwsitems op ISP Today zullen over de Nederlandse ISP-branche gaan. Niet alleen in tekst, maar ook met video. Welke gedachtes leven er, welke trends zijn er waar te nemen en wat komt hiermee tot stand. We volgen de veranderingen van mensen in de branche door de ‘Movers en shakers’ te volgen. Waar verhuizen ze heen, wat gaan ze doen en wat zijn hun ambities.

Wil je meewerken om ISP Today groot te maken? Dat kan! Stuur je nieuws in, schrijf een opiniërend artikel of tip ons voor de Bit Bucket. Wij dagen alle ISP’ers uit om mee te schrijven op ISP Today!

ISP Today is een initiatief van The Right People B.V. dezelfde mensen die jaarlijks de ISP Kartcompetitie organiseren.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.