Karten met een gouden randje!

Op zaterdag 31 maart 2012 wordt in Huizen de Quanza ISP Kartcompetitie voor de 10e keer georganiseerd. In negen jaar tijd is deze jaarlijkse kartcompetitie uitgegroeid tot een evenement met zo’n 800-1000 bezoekers. Het is daarmee één van de grootste events voor de Nederlandse ISP-sector.

Gouden randje
Volgens initiatiefnemer Dave Aaldering voorziet de kartcompetitie in de behoefte binnen de sector om elkaar op informele wijze te ontmoeten en informatie uit te wisselen. “We hebben al negen succesvolle edities georganiseerd en ik kijk uit naar deze 10e editie,” vertelt Aaldering. “De jubileum-editie met een gouden randje!”

Netwerken
Net als vorig jaar is Quanza Engineering de hoofdsponsor van de ISP Kartcompetitie. “Dit is echt een dag waarop je je netwerk kunt uitbreiden,” vertelt Frans ter Borg. “Wij vinden het belangrijk dat iedereen in de branche op een informele manier met elkaar in contact kan komen.”

karts_mensen

Activiteiten
Naast het karten, worden er door de sponsors van het evenement verschillende andere activiteiten georganiseerd. Zo zijn er een flipper- en patchcompetitie, kan er worden geracet met radiografisch bestuurbare auto’s en zijn er ruimten in de jaren ’70 en ’80-stijl ingericht om relaxed te kunnen netwerken.

Oude foto’s en video’s
Vanwege het jubileum heeft de organisatie foto’s van eerdere edities op Facebook gezet. Ook zijn oude video-fragmenten te vinden op het Youtube-kanaal van de ISP Kartcompetitie.

Inschrijven
Voor de editie van dit jaar hebben zich op dit moment zo’n 600 mensen via de website opgegeven. De organisatie laat weten dat inschrijven kan tot woensdag 28 maart aanstaande. ISP Today is mediapartner en zal van de kartcompetitie net als vorig jaar een videoverslag maken.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.