Kort Agenda Nieuws – HiTB

Van 9 tot en met 13 april – dat is dus al over 2 weken! – vindt in Amsterdam weer Hack in the Box plaats. Wederom midden in het centrum, dus goed bereikbaar met het OV. De keynote wordt dit jaar door niemand minder dan Prof.dr. Michel van Eeten gehouden. Van Eeten zal bij iedereen in de hostingsector bekend zijn als een van de belangrijkste deskundigen op het gebied van de malware economics. Daarnaast heeft hij inzichtelijk gemaakt wat de rol kan zijn van ISPs bij botnet mitigatie. De keynote van Van Eeten start op 12 april om 09:00.

De keynote is niet het enige onderwerp van de conferentie dat hosters, providers en datacenter beheerders zal aanspreken. Op de agenda staat onder andere nog een talk met de intrigerende titel “Privacy and Protection for Criminals: Behaviors and Patterns of Rogue Hosting Providers” en er zijn talks over het hacken van de ziekenhuizen en de reissector.

Wie nog aan de gehele conferentie wil deelnemen: na zaterdag 31 maart worden de tickets duurder (geen grap).

 

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.