Kort Agenda Nieuws – Kartcompetitie en focus

Op 21 april is het weer zo ver. Dan zal in De Fabrique voor de 17e keer de ISP Kartcompetitie van start gaan. Het event is inmiddels zo bekend dat er geen verdere uitleg nodig is.

Wat mogelijk nog niet iedereen door heeft is dat er achter de schermen het nodige is veranderd. Dave A. heeft na 16 edities de organisatie aan Anna K. overgedragen en daarmee is Dorien v H. niet langer de persoon die je met ludieke klaagmails mag lastig vallen om nog een plekje op de lijst te verwerven.

Vorige week was er de gelegenheid Dorien en Dave na elkaar te spreken, zonder dat ze wisten wat de ander gezegd had. Natuurlijk moest gevraagd worden hoe dat nou was iets dat je zolang (Dave 16 jaar, Dorien 8 jaar) hebt gerund los te laten. Hoewel Dorien en Dave andere woorden gebruikten was er een hele duidelijke overeenkomst in de antwoorden. Het loslaten is minder erg dan gedacht omdat het nu bij The Red Dresseffect in goede handen is, bij iemand die er ook vol voor wil en kan gaan. Met de antwoorden op de vraag wat het betekent voor de eigen werkzaamheden zaten Dorien en Dave ook op een lijn. Het draait om het woord focus. Hoewel het organiseren van de Kartcompetitie erg leuk is staat het wel te ver van de daily business. In Arnhem houden ze zich daarom nu weer voor de volle 100% bezig met IT en glas.

En de ISP Kartcompetitie? Iedereen die 21 april in De Fabrique verschijnt zal merken dat er wel iets is veranderd (virtual goodie bags!), maar dat het aantal aanmeldingen en de sfeer als vanouds zijn. Ook dat is focus, zorgen dat het goede behouden blijft.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.