Mededeling: VVR lanceert vernieuwde portal

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Voor de Verenigde Staten betekent dat een nieuwe president, voor Nederland betekent dat een nieuw te kiezen Tweede Kamer op 15 maart en voor de Vereniging van Registrars betekent dat een nieuwe portal. Voor elke nieuwe start geldt dat communicatie het sleutelwoord is.

Het is om die reden dan ook een waar genoegen om alle leden op de nieuwe portal te mogen verwelkomen! Het streven van vorig jaar was om zowel de interne als externe communicatie van de VvR te verbeteren met als doel de betrokkenheid van de leden en de zichtbaarheid van de VvR in het algemeen te vergroten. Met behulp van deze portal willen we de interactie tussen de leden (onderling) en het bestuur en de commissies faciliteren en de betrokkenheid vergroten […]

(meer weten: bezoek de VVR website)

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.