Netherlands goes WHD: begin van een traditie

delft-blueEen primeur voor de Nederlandse WHD bezoekers in Rust vorige maand. Op de maandag avond voor de aanvang van het grote internationale hosting event organiseerde ISPConnect daar samen met de DHPA en The Red Dress Effect het eerste ‘Netherlands goes WHD’ evenement. Een avond met een Hollands tintje speciaal voor alle naar Rust afgereisde Nederlanders.

Het idee om een avond te organiseren speciaal voor de Nederlandse WHD gangers bleek al snel een schot in de roos. Waar de organisatoren initieel hoopten op 150 aanmeldingen liep het werkelijke aantal inschrijvingen in de dagen voor het evenement op tot richting de 170. Het werd een druk bezochte maar vooral ook ouderwets en oer-Hollands gezellige avond.

“We weten dat de World Hosting Days jaarlijks een groot aantal bezoekers trekt vanuit Nederland waaronder veel Ieden van ISPConnect en de DHPA. Omdat de WHD op dinsdagochtend vroeg van start gaat arriveren veel Nederlanders al op maandag. De maandagavond leek ons daarom als organisatoren een uitgelezen moment om iedereen bij elkaar te brengen en zo de onderlinge banden weer eens te verstevigen.” Aldus Simon Besteman, directeur van ISPConnect.

Tijdens de avond die plaats vond in een typisch Duitse omgeving had men uitgebreid de gelegenheid om weer eens bij te praten met collega’s uit het vakgebied. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Natuurlijk is de avond ook in beeld vastgelegd. Foto’s van het eerste Netherlands goes WHD evenenent vindt je hier.

OPROEP:
De redactie van ISPToday roept bezoekers van WHD op hun leukste, beste, boeiendste foto’s in te sturen. Uit de ontvangen inzendingen zal de redactie een winnaar selecteren. Voor de gelukkige winnaar hebben we een passende beloning in petto. We kijken uit naar het ontvangen van al jullie foto’s!

(sluitingsdatum is maandag 20 april 12:00. Het staat de inzenders vrij meerdere foto’s in te sturen, uitleggen waarom je foto een prijs waard vindt mag ook)

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.