NLNOG-collega’s herstellen traditie

Een nieuwjaarsborrel op de laatste dag van februari? Gisteravond was het in Utrecht gezellig druk met ISP’ers op de NLNOG Nieuwjaarsborrel. Een traditie die door alle NLNOG-collega’s in ere is hersteld. ISP Today was met camera aanwezig.

Job bedacht drie maanden geleden de terugkeer van de jaarlijkse NLNOG Nieuwjaarsborrel. Via de mailinglist verstuurde hij een uitnodiging. Binnen 24 uur had hij voor zo’n 1400 euro aan drankgeld binnen, toegezegd door verschillende bedrijven en organisaties uit de sector.

Met een opkomst van zo’n 40-50 mensen is die drankpot natuurlijk niet opgegaan. Het bedrag dat aan het eind van de avond is overgebleven, wordt gedoneerd aan Stichting Alpe d’HuZes.

Update 01-03 13:19 – Snijders laat in een reactie aan ons weten dat er 542,- euro aan Alpe d’HuZes zal worden overgemaakt en er volgend jaar waarschijnlijk weer een NLNOG-borrel zal worden georganiseerd.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.