Onderzoek toekomst van het internet

Hoe stellen we ons in Nederland de toekomst van het internet voor? Bij wie moet de verantwoordelijkheid liggen voor de veiligheid van het internet? Ben je bereid om meer voor internet te betalen als je daarvoor wel privacy en relevante content krijgt? Om hierover meer inzicht te krijgen is AMS-IX een onderzoek gestart, waarvan de resultaten op het aankomende MORE-IP event bekend worden gemaakt.

De informatie die uit het onderzoek naar voren komt, zal worden gebruikt tijdens een paneldiscussie waarin onder meer KPN, Vodafone en Eurofiber deelnemen, onder leiding van trendwatcher Tony Bosma.

Het MORE-IP event vindt plaats op woensdag 23 en donderdag 24 mei in de Rode Hoed in Amsterdam. Met het onderzoek kan je via deze link meedoen: https://www.surveymonkey.com/s/more-ip

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.