Op naar de World Hosting Days

Veel community-leden kijken uit naar volgende week, als in Duitsland de WHD.global 2012 wordt gehouden. Tijdens deze internationale conferentie voor de hostingsector worden de laatste trends en ervaringen gedeeld. Ook ISP Today bezoekt op woensdag 21 maart het evenement.

Van dinsdag 20 maart tot en met vrijdag 23 maart bezoeken zo’n 3500 mensen van over de hele wereld de WHD.global, dat wordt georganiseerd op het themaparkterrein van het Europa-Park in Rust (Duitsland). Met zo’n 100 partners, de standhouders en de vele presentaties van internationale experts, is dit het grootste evenement voor de hostingbranche.

ISP Today is benieuwd welke trends en nieuwe oplossingen we de komende tijd met z’n alleen in de gaten moeten houden. Op woensdag 21 maart zal ons camerateam zoveel mogelijk van deze informatie vastleggen en spreken met de verschillende experts. Ga jij ook naar de WHD.global 2012 of heb je een tip voor wie we zeker moeten spreken? Naar welke trend ben jij benieuwd? Laat het ons weten! Mail, tweet of geef een reactie onderaan dit artikel.


ISP Today is mediapartner van de WHD.global 2012. De gratis registratieperiode is inmiddels verstreken, maar inschrijven kan nog tot en met 14 maart aanstaande op: http://www.worldhostingdays.com/eng/visitors-registration.php.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.