Party Review: Quanza ISP Kartcompetitie 2014

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=dIvjIj79Pyc&w=630&rel=0]

Op zaterdag 12 april werd in Utrecht de twaalfde Quanza ISP Kartcompetitie georganiseerd. Voor de tweede maal streek het evenement neer in Utrecht bij de Kartfabrique. Met een opkomst van 800-900 deelnemers was deze editie weer goed bezocht. ISP Today nam een kijkje op het evenement.

Gathering of friends
Bij de vaste bezoekers staat de ISP Kartcompetitie bekend om de ongedwongen en relaxte sfeer. De meesten kijken uit naar het evenement en ervaren de dag als een gathering of friends. En dat was zaterdag zeker te merken. Veel oude bekenden uit de ISP sector, maar ook veel nieuwe gezichten ontmoetten elkaar.

De Race
De Endurance Race ging om 12.45 uur van start. De Kartfabrique heeft een racebaan van ruim 900 waarop de Endurance Race in twee rondes werd verreden. De tien beste teams van elke ronde streden daarna in de 30 minuten durende finalerace om de podiumplekken. Als derde eindigde het team van SpeakUp en de tweede plek werd door het team van Eurofiber/Signet gepakt. Team IASO veroverde de eerste plek en was daarmee de winnaar van de 12e Quanza ISP Kartcompetitie!

Genieten
Initiatiefnemer Dave Aaldering geniet zichtbaar als we hem vragen naar hoe hij de twaalfde editie van zijn evenement ervaart. “Het is een prachtige dag en we hebben volle bak,” vertelt hij. “Ik zie alleen maar enthousiaste mensen die komen karten, het social event bezoeken en meedoen aan de sponsoractiviteiten. Ik ben opnieuw super enthousiast!”

Volgende editie in 2014
De organisatie kijkt terug op een succesvolle twaalfde editie en keert volgend jaar waarschijnlijk weer terug in de Kartfabrique. Foto’s van het evenement zijn te vinden op de Facebook-pagina en op het Youtube-kanaal van de ISP Kartcompetitie.

ISP Today maaktebovenstaande korte video-terugblik van het evenement.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.