Party Review: Quanza ISP Kartcompetitie voor het eerst in Utrecht

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AL_5VIDetsE&w=630&rel=0]

Op zaterdag 23 maart 2013 werd in Utrecht de elfde Quanza ISP Kartcompetitie georganiseerd. Voor het eerst streek het evenement neer in Utrecht bij de Kartfabrique. Met een opkomst van ruim 900 mensen was deze editie weer goed bezocht. ISP Today nam met party-verslaggever Denise Kort een uitgebreid kijkje.

Gathering of friends
Bij bezoekers staat de kartcompetitie bekend om de ongedwongen en relaxte sfeer. De meesten kijken uit naar het evenement en ervaren de dag als een gathering of friends. En dat was zaterdag zeker te merken. Veel oude bekenden uit de ISP sector, maar ook veel nieuwe gezichten ontmoetten elkaar.

Andere opzet van de race
De Endurance Race ging om 12.45 uur van start. De Kartfabrique heeft één racebaan, met 950 meter de langste van de BeNeLux, waardoor de Endurance Race in twee rondes was opgedeeld. De tien beste teams van elke ronde streden daarna in de 30 minuten durende Finale Race om de podiumplekken. Als derde eindigde het team van SpeakUp en de tweede plek werd door het team van Everett gepakt. Team mijndomein.nl veroverde de eerste plek en was daarmee de winnaar van de 11e Quanza ISP Kartcompetitie!

Genieten
Initiatiefnemer Dave Aaldering geniet zichtbaar als we hem vragen naar hoe hij de elfde editie van zijn evenement ervaart. “Het gaat voortreffelijk en de hele dag is vlekkeloos verlopen,” vertelt hij. “Ondanks dat we naar een nieuwe locatie zijn gegaan, vindt ik dat het hartstikke goed loopt. Ik zie bezoekers die blij zijn, sponsors die blij zijn en ik kan er zelf echt van genieten. Het is voor mij een hele bijzondere en goed verlopen dag!”

Volgende editie in 2014
De organisatie kijkt dus terug op een zeer succesvolle elfde editie en ziet de Kartfabrique als nieuwe start van nog vele volgende edities van het evenement. “Ik merk gewoon dat er hier allemaal nieuwe energie in zit,” geeft Aaldering aan. “Zowel bij onszelf als organisatie, maar ook bij bezoekers die weer staat te kijken van: ‘Wat gebeurd hier allemaal?’ Dus wat mij betreft gaan we er de komende jaren vol tegenaan!”


Foto’s & Video’s
Foto’s van het evenement zijn te vinden op de Facebook-pagina en op het Youtube-kanaal van de ISP Kartcompetitie.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.