Partyreview: NL-IX Late Summer Drink 2013

Op woensdag 25 september was er in de Scheveningse beach club Culpepper een oploop van telecom providers, datacenter leveranciers, hardware vendors, en hosting providers. We waren allen te gast op de zesde aflevering van de NL-IX Late summer drink. Ook deze keer was alles weer fantastisch verzorgd. Een mooie traditie op een goede plek.

Het is een leuk event en een goede gelegenheid om collega’s uit de branche te treffen en om nieuwe connecties te maken. Dat daar een BBQ en wat biertjes bijkomen is gezellig maar niet de hoofdzaak. Je ontmoet mensen waar je uitsluitend digitaal contact mee hebt, nu real time en dat maakt deze bijeenkomsten extra leuk. Bij een volgend telefonisch contact merk je dan toch dat het goed is elkaar echt ontmoet te hebben.

Dat je ook eens goed met elkaar kan praten buiten specifieke opdrachten of projecten om is een meerwaarde. Je hoort dan nieuwe dingen en leert hoe andere organisaties werken. Tips en trucs delen is ook een voordeel op zo’n avond. Je word er altijd wijzer van.

walter_nlixborrel

Het is leuk om te zien dat er elk jaar nieuwe gezichten zijn en dat deze first timers, sommigen zijn zelfs starters in de branche of op de arbeidsmarkt, als een spons alles in zich opnemen. Een digitaal debutantenbal aan zee als het ware.

Ben je werkzaam in de branche dan is dit een event waar jouw bedrijf echt vertegenwoordigd moet zijn. Dus krijg je een uitnodiging, aarzel dan niet en meldt je aan. NL-IX bedankt en tot de volgende keer.


Walter Jansen is Senior Sales bij datacenter BIT.

Foto: Martin Sonneveldt