SIDN BBQ – 3 impressies

sidnBBQ630Terwijl Nederland verkoeling zocht of zich voorbereidde op de start van de Tour de France, bevond een groep zich afgelopen donderdag weer in Maarssen.

Het was tijd voor de jaarlijkse SIDN BBQ. Op twitter was te lezen dat alle plekken waren vergeven. Dus de verwachting was 250 medewerkers van registrars te zien, rond de BBQ en natuurlijk fanatiek bezig de tafelvoetbaltoernooi beker in de wacht te slepen. Die 250 zijn niet allemaal komen opdagen. Het té goede weer zal daar aan hebben bijgedragen. Maar de registrars die er wel waren, wat vonden zijn ervan? Drie reacties

Merijn Evertse – Trans iX: Goede bijeenkomst voor de branche. SIDN maakt structureel onderdeel uit van de propositie van de meeste Nederlandse hosters. Dat ze op deze manier een connectie houden met de doelgroep is belangrijk. Je komt hier de kleinere en de grotere jongens tegen uit de branche op een toegankelijke omgeving. De toevoeging van de DHPA bijeenkomst is wel interessant want je krijgt toch een aanvulling op de vaste meer technische mensen die hier komen.

Marin Heideman – Digistate: Het is erg prettig om met alle mensen vanuit de branche eens bij te kunnen praten. Doordat er geen marketing talks zijn of sponsoren die hun diensten/producten proberen aan te prijzen ontstaat er een zeer informele sfeer. Door de organisatie van het tafelvoetbal wordt er ook aangemoedigd om eens over andere zaken te spreken dan werk alleen. Om een of andere reden weet SIDN ook elk jaar weer goed weer te bestellen wat natuurlijk ook bijdraagt aan de positieve sfeer!

Koen van Deudekom – Argeweb: Was een mooi event afgelopen donderdag. En nee, we kwamen niet voor het tafelvoetbal want daar bleken we helemaal niet goed te zijn. Volgens mij was het een heel nuttig event voor het onderhouden van relaties in de branche omdat iedereen bij elkaar is. Dat was voor ons ook de reden om te komen. Het was daarnaast zeer nuttig dat het niet alleen de ‘SIDN-doelgroep’ was, maar dat ook de DHPA van tevoren daar was. Dit maakte het voor ons nog efficiënter en effectiever. Kortom, leerzame events die ook nog eens erg leuk zijn!

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.