Teamgeest bij Quanza ISP Kartcompetitie

Afgelopen zaterdag 9 april waren alle ISP’ers weer te vinden in Huizen voor de 9e Quanza ISP Kartcompetitie. Met ongeveer 800 deelnemers was het gezellig druk. Door de nieuwe opzet van de race voerde de teamspirit en samenwerking de boventoon.

Nog voordat de deuren van het Coronel Kartcentrum officieel geopend waren, stonden de eerste deelnemers al in de rij om hun badge op te halen. Veel oude bekenden, maar ook nieuwe gezichten. Iedereen had er veel zin in.

Na de opening van de competitie door Dave Aaldering, was het beneden op, rond en boven de baan meteen druk. En dat bleef het ook. Door de vier uur durende ‘Endurance’ race-opzet was het een constant komen en gaan van omkledende rijders, gestreste teamcaptains, oververhitte karts en pitspoezen. Het was leuk om de teams te zien strijden. Langs de kant van de twee banen werden de rijders veel en luid aangemoedigd.

Naast het karten was er boven van alles te doen. Je kon bijvoorbeeld bij Schuberg Philis relaxed netwerken onder het genot van sushi en een biertje. Bij het fietsen voor het goede doel werd er veel gezweet. Je agressie was te botvieren op de boksbal van Quanza. En zo was er nog veel meer!

De winnaar van de Quanza ISP Kartcompetitie 2011: Team Schuberg Philis.

ISP Today heeft een videoverslag gemaakt van de dag (bekijk hierboven). Andere video’s van de dag:

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.