Tell your BSD story

Soms verdient een tweet het in de schijnwerpers gezet te worden. De tweet van Mischa die twee dagen geleden voorbijkwam is daar een voorbeeld van. ISP Today vermoedt namelijk dat een deel van de lezers de tweet niet gezien heeft, terwijl het onderwerp de moeite van het kennen waard is.

Het is een korte tekst gevolgd door de namen van een aantal twitteraars:
Time to add some stories on runbsd.info/people/  De link verwijst naar deze tekst:

We’re publishing BSD user stories to help people to discover BSD operating systems and related projects.

What is your favorite BSD system and why? How do you use it today? Do you use BSD at work or is it a hobby? You can update your story any time, even after it’s published.

Ready to publish your story? Please send it in plain text or markdown to Roman via Twitter, Mastodon, or email it. Real names are prefered, but not required. We’ll publish your story with your display name and avatar.

Navraag leverde dit simpele en verhelderende antwoord op: “Het is voornamelijk bedoeld om meer/beter zichtbaarheid te geven aan BSD in het algemeen en bepaalde projecten in het bijzonder. Waarom de persoonlijke verhalen? Hopelijk helpt het om beginners te helpen waarom mensen BSD gebruiken en voor welke redenen en om te inspireren. :)”

Bij deze wijst ISP Today er op dat als je meer wil weten van BSD op de site een aantal leuke en praktische cases staan. Een leuk initiatief dat meer aandacht verdient en vast en zeker nog tijdens het Hacker Hotel event volgende maand onderwerp van gesprek zal zijn.

 

 

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.