Veilig internet – wat doe jij daaraan?

sid2016-630360Volgende week, om precies te zijn 9 februari, is er weer eens De Internationale Veilig Internetten dag (link). Voor de zoveelste keer doen partijen een oproep dat de burger niet zomaar iets met het internet moet gaan doen. Nee blijven opletten, alert zijn dus, en alle mogelijke tips en trucs tot zch nemen om niet het slachtoffer te worden van cybermisdrijven.

Het is iets internationaal, dus daar hoort een internationale slogan bij. Dit jaar is dat “Play your part for a better internet”. En hoewel die vraag in meerdere landen wordt gesteld en beantwoord ligt de nadruk nog steeds heel erg op internet toegang en diensten voor de burger. Stel nou dat die vraag wordt gesteld aan partijen die zakelijke diensten leveren. Inderdaad aan providers en hosters, de lezers van ISPtoday dus. Wat zou dan uit die hoek het antwoord moeten zijn? Welke dingen doe jij om internet beter te maken voor de gebruikers?

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.