VvR gaat aan de slag

Tijdens de SIDN relatiedag is de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen de Vereniging van Registrars en SIDN. “We zijn nu officieel met elkaar getrouwd,” vertelt Erik Logtenberg blij. Maar wat gaat de VvR precies doen?

“Het doel is dat er een betere communicatie komt tussen de deelnemers en SIDN,” geeft Logtenberg aan. “Tweeëneenhalf jaar geleden mankeerde er nog heel veel aan SIDN, systemen lagen eruit en de overschakeling van DRS2 naar DRS4 was een rampenplan. Je moet je niet vergissen want er zijn nu zo’n 2000 deelnemers bij SIDN aangesloten en het is ondoenlijk voor ze om alle deelnemers apart te vragen: wat vind je er nou van?”

Volgens Logtenberg zal er in juni een bestuur zijn, dat meteen bezig gaat met alle concrete dingen die bij SIDN spelen. “Dit initiatief gaat gewoon succesvol zijn en dat zal niet alleen op de korte termijn, maar ook op de langere termijn bestendig zijn. En misschien wordt het zelfs wel in andere landen overgenomen en dat zou natuurlijk wel een kick geven!”

In de video het hele interview met Erik Logtenberg. Reageren? Als ISP Today zijn we benieuwd naar je mening over de VvR.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.