Waardevol onderzoek van Odin

Afgelopen dinsdag heeft Odinodin-logo1-color-rgb461213 weer een interessant rapport uitgebracht. Uiteraard gaat het over cloud en uiteraard valt er tussen de regels door vast wel ergens te lezen dat het bedrijf dat vroeger parallels heette van mening is dat de eigen diensten een belangrijk zijn cloud tot een nog groter succes te maken. Maar los van dat laatste, het rapport is gewoon bijzonder geschikt om te worden opgenomen in de basis kenniskit van iedere provider en hosters. Ook datacenters en toeleveranciers of afnemers kunnen hier van leren.

Het grote pluspunt van dit onderzoek is namelijk dat het is opgesteld door een partij die de markt echt kent en met de losse landen rapporten ook laat zien dat het weet dat het begrip “Europese cloud markt” weinig zinvol is voor iemand die alleen zaken doet in Nederland. Gelukkig voor ons in Nederland is deze markt namelijk zo belangrijk dat Odin daar weer een apart rapport voor heeft opgesteld. Providers in bijvoorbeeld Belgie of Luxemburg hebben dat geluk niet, zij zullen noodgedwongen het generiek Europese rapport moeten raadplegen.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.