Wat vonden we van HostingCon 2015?

hostingcon2015-29picturestwitterHostingCon is voorbij. Na twee dagen (en avonden) is iedereen weer huiswaarts gekeerd om de dagelijkse werkzaamheden op te pakken. Natuurlijk gelden voor de organisatie, het Amerikaanse Penton, andere prioriteiten. Zij zullen de bezoekers vast en zeker weer uitnodigen een enquête in te vullen. Dat helpt hen de formule waar nodig verder aan te scherpen zodat de derde editie die op 11-12 2016 wederom in Amsterdam gehouden zal worden nog beter zal zijn.

ISPtoday is natuurlijk nieuwsgierig wat dat gaat opleveren, want we waren mediapartner van dit event en daarnaast is de moederorganisatie verantwoordelijk geweest voor alle Europese sales activiteiten rond HostingCon (en ook van andere hosting en cloud gerelateerde events, waar we komende week op terugkomen). Los van Penton hebben wij een aantal van de Nederlandse deelnemers de vraag voorgelegd wat zijn van het event vonden. De antwoorden zullen we hopelijk in de loop van deze week kunnen publiceren.

Tot die tijd en in afwachting van het beschikbaar komen van alle foto’s die traditioneel tijdens TheWhir borrel zijn gemaakt is er in ieder geval deze klikbare foto collage die een nette indruk geeft van de programma onderdelen.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.