WHD 2012 – Hostingsector ontmoet elkaar

Gisteren waren we op de WHD.global in het Duitse dorpje Rust. In het Europa-park werd de 2012-editie van dit hosting-evenement georganiseerd. Vanuit de hele wereld waren mensen aanwezig voor het bijwonen van seminars en vooral om te netwerken.

Op de beurs hebben we met een aantal verschillende mensen gesproken. Om je alvast een idee te geven van sfeer vroegen we wat mensen van de WorldHostingDays vinden. Hiervan hebben we een kort compilatie gemaakt.

De komende dagen zullen we meerdere video-interviews publiceren, onder andere over cloudhosting-oplossingen, de laatste hardware-trends en security. Volg het via onze site, via Twitter of op Facebook.

De WHD.global vind plaats van 20 t/m 23 maart 2012. Voor deze editie hebben zo’n 4000 mensen zich ingeschreven. Zij praten elkaar bij over de laatste trends en gebeurtenissen in de sector.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.