WHD 2013 – Wereldwijde hostingsector bijeen in Duitsland

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZrjaZ-ynBIg&w=630&rel=0]

Deze week werd bij het Duitse dorpje Rust, in het Europa-Park de WHD.global georganiseerd. Vanuit de hele wereld waren mensen uit de hostingsector aanwezig voor het bijwonen van seminars en vooral om te netwerken.

Vooruitblik
Op de beurs hebben we met diverse sectorgenoten en bezoekers gesproken. Om je alvast een idee te geven van sfeer vroegen we wat mensen van de WorldHostingDays vinden. In de teaser een korte vooruitblik!

Videogesprekken
De komende dagen zullen we meerdere video-interviews publiceren, onder andere over cloudhosting-oplossingen, de laatste hardware-trends en over de ‘Dutch Masters of Cloud’. Volg het via onze site, door middel van Twitter of op Facebook.

WHD 2013
De WHD.global vond plaats van 19 t/m 21 maart 2012. Voor deze editie hebben zo’n 4000 mensen zich ingeschreven. Zij praten elkaar bij over de laatste trends en gebeurtenissen in de sector.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.