Wie zich nog niet heeft aangemeld voor de ISP kartcompetitie …

Donderdagavond werd onder de rook van Schiphol het jaarlijkse ISP kartcompetitie sponsordiner gehouden. Zoals de naam al aangeeft: dat is een bijeenkomst voor alle partijen die de ISP Kartcompetitie mogelijk maken.

Het is goed te zien dat ook deze editie weer kan rekenen op een groot aantal sponsors. De reden waarom ze dit unieke event mogelijk maken is voor de partijnen min of meer gelijk. Ze zien dat dit de methode is om netwerken op het juiste niveau te kunnen combineren met gezelligheid en een competitie element.

Bedrijven als Atom86, DCSpine, NLDC, Oxxa en True (en zijn uiteraard meer sponsors) zorgen niet alleen voor de sponsoring. Het is ook een deel van de bedrijventeams die er voor zorgen dat de kartbaan op 13 april weer goed gevuld zal zijn.

Voor wie zich nog niet heeft aangemeld: doe het nu. Donderdagavond kwamen nog een paar nieuwe teamaanmeldingen binnen (waaronder een met +20 deelnemers) en “vol is vol” is geen loze kreet.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.