Win het boek ‘Consent of the Networked’

Op donderdag 1 maart 2012 werd het boek ‘Consent of the Networked: The Worldwide Struggle for Internet Freedom’ gelanceerd in Nederland. De schrijfster Rebecca MacKinnon hield in Pakhuis de Zwijger een betoog over internet vrijheid.

ISP Today sprak met schrijfster Rebecca MacKinnon (bekijk de video hierboven). Verder is het hele betoog van MacKinnon op het blog van XS4ALL terug te kijken: https://blog.xs4all.nl/2012/03/13/rebecca-mackinnon-over-internetvrijheid/

Verloting
We mogen drie gesigneerde exemplaren van het boek ‘Consent of the Networked’ verloten. Helaas is er met de eerdere verloting op Twitter technisch iets mis gegaan, vandaar een nieuwe poging!

Reageer via Twitter naar @isptoday en hashtag #isptodayboek. Vertel hoe je tegen internetvrijheid aankijkt of hoe we volgens jou als ISP-sector met internet vrijheid moeten omgaan. De drie exemplaren van het boek verloten we onder de eerste 20 twitteraars die reageren.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.